Levend verlies, wat is dat?

Levend verlies, wat is dat?

25 oktober 2020 Publicaties 0

In mijn praktijk ontmoet ik een moeder met levend verlies. Zij vindt het moeilijk dit zo te benoemen. 12 jaar geleden heeft haar zoon na een verkeersongeluk lange tijd in coma gelegen. Zijn karakter en gedrag zijn hierna enorm veranderd. Deze moeder houdt van haar zoon, maar mist haar ‘oude’ zoon enorm. De omgeving zegt “wees blij dat je je kind nog hebt”. Levend verlies is hartverscheurend en ook hier zijn de rouwtaken van belang om dit levend verlies te verweven in je leven.

gemaakt door Chantal de Mol

Levend verlies, zoals mijn coach, mentor, inspirator en supervisor Chantal de mol van de Healing Academy, vertelt in de podcast ‘Helemaal aan het einde’ van Patty Lou Middel-Leenheer (over creativiteit en rouw).

Chantal vertelt haar eigen verhaal als moeder met een dochter, die de ziekte anorexia heeft. Ze beschrijft als moeder met een dochter, die de ziekte anorexia heeft op een kwetsbare manier, waar tegelijkertijd zoveel kracht uit voorkomt. Ik ben enorm trots op Chantal en haar voorbeeld als ontembare vrouw, die haar wijsheid, veerkracht en spiritualiteit inzet voor anderen.

Luister naar deze podcast!

Podcast helemaal aan het einde over creativiteit en rouw

Ik ben dankbaar dat ook ik, mensen met levend verlies, die onzeker zijn over de toekomst of de verandering van een dierbare kan en mag begeleiden op hun pad.

Heb je vragen of wil je zelf graag ondersteuning bij (levend) verlies en rouw. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *