Als spreker aandacht voor rouw vragen!

Als spreker aandacht voor rouw vragen!

30 november 2022 Publicaties 0

Daar stond ik woensdag 26 november. Als spreker uitgenodigd voor een kennisbijeenkomst van Axsio in het FORUM in Groningen.
Vijf jaar geleden verongelukte mijn zoon, Michiel in Groningen, hij woonde op de Grote Markt en nu vijf jaar later sta ik hier met mijn Missie; ‘Aandacht voor rouw op het werk.’

Emotioneel en trots tegelijk. Een combinatie waarmee ik oprecht werkgevers een boodschap mee wil geven; dat ruimte en ondersteuning voor medewerkers met verlies van grote waarde is. Zowel voor de rouwende collega, als voor het team, de leidinggevende en de organisatie.

Deze middag werd bezocht door ondersteuners, net zoals ik. Loopbaancoaches, HR- adviseurs, Praktijkondersteuners en bedrijfsartsen. Het voelt als een warm bad om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. We doen dit samen.

Ik schrijf momenteel veel. Opiniestukken, artikelen en een boek over dit onderwerp. Dat is een proces waarin ik veel alleen werk. Door gedachten en ervaringen met elkaar te delen, merk ik dat ik ook weer nieuwe inzichten en idee├źn krijg. Iedereen heeft mensen naast zich nodig. Dat is ook belangrijk voor mij.
Dat ik nu meer lezingen geef, als spreker wordt gevraagd en meer de publiciteit op zoek komt ook door mijn ondersteuners, schrijfcoach @EstherJacobs en mediagoeroe @Janneke van Heugten van #VIDM

Aandacht voor de mens achter de werknemer en werkgever, dat is de sleutel voor minder verzuim en meer duurzame inzetbaarheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *